HavenIntroductie

Orientatieprogramma Hi!

Thema Havenoperaties, Logistiek en Transport, Procesindustrie, Veiligheid
Thema's Havenoperaties, Havens, Industrie, Logistiek
Duur 5 dagen
 • Wat is Haven introductie?

  In vijf dagen ontdek je de Rotterdamse haven en maak je kennis met verschillende operationele banen en bedrijven in de havenlogistiek en industrie. Na een week Haven introductie weet je welke baan in de haven bij jou past en kan je aan de slag bij een van de bedrijven in de Rotterdamse haven. Je staat er niet alleen voor, onze jobcoach biedt je een helpende hand tijdens dit keuzeproces.

 • Dag 1: Introductie van het programma & veiligheid Introductie van het programma en kennismaking met de deelnemers. ’s Middags staat prioriteit #1 veiligheid op de planning.  

  Dag 2: Kennismaking havenoperatie & logistiek Kennismaking met verschillende beroepen en werkzaamheden. In de middag ben jíj aan zet en leer je de eerste kneepjes van het vak. Na vandaag heb jij op een reachstacker gereden en weet je hoe je sjorwerkzaamheden verricht.     

  Dag 3: Bedrijfsbezoek in de Rotterdamse haven Langs bij een bedrijf in de Rotterdamse haven en sollicitatietraining.

  Dag 4: Kennismaking met havenindustrie Kennismaking met verschillende beroepen en werkzaamheden. Je ontdekt vandaag nieuwe vaardigheden zoals lassen, flens- en isolatiemontage.  

  Dag 5: Bedrijfsbezoek in de Rotterdamse haven Langs bij een bedrijf in de Rotterdamse haven en gezamenlijk afsluiten. Welke baan in de haven past bij jou?

 • Je gaat een week fulltime aan de slag om te ontdekken welke baan in de haven bij jou past. Waar liggen je voorkeuren? Ben jij handig en secuur en vind je het leuk om aan dingen te sleutelen? Of ben je een sterk en niet bang voor grote hoogtes. Er is voor ieder wat wils in de Rotterdamse haven en jij mag het in vijf dagen ontdekken. Na afronding van het programma solliciteer je direct naar een baan die past bij jou.

 • Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Wil je meer leren over de haven en de verschillende beroepen? Zou je in de haven willen werken, maar weet je niet goed wat je leuk vindt? Dan is dit programma perfect voor jou.

 • Duur 5 dagen
  Taal Nederlands

  Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met werkeninderotterdamsehaven.nl

  Solliciteer direct via deze link.

   

 • Aanbod aan het laden...

3 redenen om deze cursus te kiezen

 • Oriëntatie op werken in de haven
 • Passend baanadvies
 • Baangelegenheid na afronding

Ja, deze cursus wordt het!