Nieuw in ons aanbod: Praktisch leidinggevende en Toezichthouder

Vanaf komend najaar verbreden wij ons aanbod met de cursus Praktisch leidinggevende en de training Toezichthouder, aanslaan van lasten. U volgt deze trainingen op onze locatie in de Rotterdamse Waalhaven, waar tevens ons grootste praktijkcentrum ligt; het STC Haventrainingscentrum.

Heeft u de ambitie om uw persoonlijke kwaliteiten en groei als leidinggevende te vergroten? De cursus Praktisch leidinggevende geeft u hiertoe de mogelijkheid. Een cursus voor (aankomende) leidinggevenden in operationele functies. De cursus start op 15 november 2018. Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

De training Toezichthouder, aanslaan van lasten, leert u de technische kennis en coördinerende vaardigheden aan die uw als medewerker in staat stelt speciale operaties te begeleiden. Denk hierbij aan het verplaatsen van bijzondere lasten en het coördineren van speciale operaties. Deze vijfdaagse training is geschikt voor medewerkers die als centrale persoon bij deze operaties coördinerende en begeleidende taken heeft. Startdatum wordt in overleg bepaald. Meer informatie vindt u hier.

Ook kunnen wij trainingen op maat voor uw bedrijf verzorgen. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met Bob Smit via 0900-0620 of bekijk hier het volledige cursusaanbod.

Delen: