STAP-budget

€1.000,- subsidie op bijna alle STC Next opleidingen!

STAP-budget is een vergoeding voor scholing van de overheid en staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met dit budget kan bijna iedereen, werkend en niet werkend, zijn of haar positie op de arbeidsmarkt verbeteren. U kunt een vergoeding van maximaal € 1.000 (incl. btw) per jaar aanvragen om te gebruiken voor scholing. Het STAP-budget aanvragen kan via Stapuwv.nl.

U kunt bij STC Next gebruik maken van het beschikbare STAP budget.

Er zijn wel een aantal voorwaarden. Bijvoorbeeld dat u 18 jaar of ouder bent en dat u nog geen AOW ontvangt. De gekozen opleiding start ná 4 weken vanaf de aanvraagdatum bij het UWV en uiterlijk vóór 3 maanden na het einde van de aanvraagtermijn. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag betaald aan de opleider. UWV beheert de aanvragen en voert deze uit. Houd er rekening mee dat STC Next geen invloed heeft op het wel of niet toekennen van het STAP-budget.

Vul onderstaand formulier in voor de aanvraag STAP-budget voor de door u gewenste opleiding / cursus.
U ontvangt hierna van ons het STAP aanmeldingsbewijs, waarmee u uw aanvraag STAP-budget via het STAP-portaal bij stapuwv.nl zelf kunt indienen. Na het aanvragen van het STAP-budget hoeft u zich niet meer in te schrijven. Wij reserveren een plek voor u.

Let op: indien u al ingeschreven bent voor het volgen van de gewenste cursus is het niet mogelijk om alsnog STAP-budget aan te vragen.  

STAP-budget

STAP-budget