Om- en bijscholen

Omscholen

Klaar voor een nieuwe stap in uw carrière? De sectoren in en om de haven bieden volop mogelijkheden voor de toekomst. Van logistiek tot scheepvaart: de adviseurs van STC Training & Consultancy vertellen u graag over diploma’s voor werk in en om de haven en over de cursus die bij u past.

Zo zijn er introductiecursussen over de logistieke sector en omscholingstrajecten richting zeevaart en scheepsbouw. Mbo of hbo, voltijd of deeltijd, overdag of in avonduren. We vertellen u graag over de mogelijkheden, dus neem gerust contact op voor informatie.

Bijscholen en herhalen

Wilt u bijscholen in uw sector en uw werk naar een hoger niveau tillen? Of wilt u verplichte veiligheidscertificaten verlengen? STC Training & Consultancy Biedt cursussen die passen bij de planning van werkenden.

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over het verdiepen van uw kennis in uw sector: zo zijn er bijvoorbeeld trajecten voor logistieke professionals die na hun hbo nog verder willen, en trajecten in de scheepvaart voor het uitbreiden van vaarbevoegdheid.

Een certificaat verlengen? STC Training & Consultancy is ervaren in het geven van herhalingscursussen. We denken mee over uw mogelijkheden en helpen u vlot naar een verlenging van uw certificaat, met een cursus die toegevoegde waarde heeft voor uw werkveld. Onze herhalingscursussen frissen niet alleen uw kennis op, maar zorgen dat u nog veiliger uw werk kunt doen en nog beter voorbereid bent op noodsituaties.

Delen: