Soerweg – Rotterdam
Het hoofdkantoor van STC Next is gevestigd aan de Soerweg. Op ons bedrijfsterrein kunt u uw auto opladen. Daarnaast vindt u hier het speciaal ingerichte haventrainingcentrum en het Lashing Center. Op dit speciaal ingerichte oefenterrein kunnen medewerkers van stuwadoors-, opslag- en distributiebedrijven oefenen met straddle carriers, reach stackers, vorkheftrucks, terminaltrekkers, het lashen van containers en bunkeren met laadschoppen. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar rondom de locatie.

locatie Haventrainingscentrum Rotterdam

Soerweg 31
3088 GR Rotterdam

 

Klik hier voor de route naar deze locatie

Quarantaineweg – Rotterdam
Voor een breed scala aan cursussen en opleidingen is deze locatie op Heijplaat dé ideale uitvalsbasis. Hier bevinden zich ook het brandbestrijdingscentrum (Fire & Safety Training Centre) en het overdekte trainingsbad met drijvend oefenbassin. Bovendien beschikt deze locatie over een eigen parkeerterrein waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

locatie Quarantaineweg RotterdamQuarantaineweg 98
3089 KP Rotterdam

 

Klik hier voor de route naar deze locatie

Lloydstraat – Rotterdam
Een prachtig pand met geweldige faciliteiten en het mooiste uitzicht van Rotterdam. Na de Euromast en de kubuswoningen is dit misschien wel het meest gefotografeerde gebouw van Rotterdam. Het pand ademt de sfeer van water en haven uit. De Lloydstraat is het (internationale) hoofdkantoor van STC Group, waar STC Next onderdeel van uit maakt. Op deze trainingslocatie bevindt zich ook het grootste simulatorenpark van de regio. Ook de simulatoren van STC Next zijn gehuisvest op deze locatie (voorheen op de Wilhelminakade). Denk daarbij aan alle zeevaartsimulatoren, maar ook de DP-simulatoren, binnenvaart- en radarsimulatoren en de kraan- en straddle carrier simulator.

trainingslocatie Lloydstraat Rotterdam

Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam
Postbus 63140
3002 JC Rotterdam

Klik hier voor de route naar deze locatie

Kerkhoekstraat – Brielle
Deze locatie ligt aan de rand van het Botlekgebied en staat geheel in het teken van de procesindustrie. Op deze locatie bevindt zich een groot aantal faciliteiten, zoals een oefenfabriek, meet- en regellokalen, emergency respons simulator en een tankerpracticum.

locatie Kerkhoekstraat BrielleKerkhoekstraat 1
3232 AE Brielle

 

Klik hier voor de route naar deze locatie

 

Voor alle vragen over deze locaties en ons cursusaanbod, neem contact met ons op via 0900-0620 of info@stcnext.com.