Procesindustrie

Veilig en efficiënt werken

Bekijk alle cursussen

Tijdens deze vakgerichte opleidingen en trainingen leren cursisten geautomatiseerde processen en veilig te onderhouden en optimaliseren in de (petro)chemie, offshore, waterzuivering en levensmiddelenindustrie.

Goede procesoperators en technici zijn bepalend voor de veiligheid, continuïteit en efficiëntie van talloze processen die dag en nacht draaien in grote en kleine plants. Onze vakdocenten geven cursussen over efficiëntie en voorspelbaar onderhoud. Ook leert u bij ons over menselijk gedrag, met speciale aandacht voor veiligheid, communicatie en beslissingen nemen.

Uw docenten en trainers zijn gespecialiseerd in verschillende onderwerpen, zoals Operations Resource Management, Rotating Equipment en Meet en Regeltechniek. Praktijkopdrachten vinden plaats bij bedrijven zelf, en in onze oefenfabriek in Brielle, de Maintenance Trainingsruimte en simulatoren.

De cursussen worden gegeven in het Nederlands of in het Engels en zijn voorzien van de benodigde certificeringen. STC Next is Certified Training Centre van FOUNDATION Fieldbus.

Meer weten?

Edwin,
vraagbaak voor maatwerk curved line
Edwin

Oefenfabriek

en simulatoren

Aanbod aan het laden...