Lloydstraat – Rotterdam
Een prachtig pand met geweldige faciliteiten en het mooiste uitzicht van Rotterdam. Na de Euromast en de kubuswoningen is dit misschien wel het meest gefotografeerde Rotterdamse gebouw. Het pand ademt de sfeer van water en haven uit. De Lloydstraat is het (internationale) hoofdkantoor van STC Group, waar STC Training & Consultancy onderdeel van uit maakt. Op deze trainingslocatie bevindt zich ook het grootste nautische simulatorenpark ter wereld.

trainingslocatie Lloydstraat Rotterdam

Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam
Postbus 63140
3002 JC Rotterdam
Telefoon 010 – 44 86 000
info@stc-bv.nl


Zekeringstraat – Amsterdam

De Amsterdamse haven, luchthaven Schiphol en de logistieke sector in Noord-Nederland hebben een geheel eigen dynamiek. Een ding hebben ze met elkaar gemeen: de behoefte aan goed opgeleid, gemotiveerd en gekwalificeerd personeel. Om bedrijven en particulieren in en om Amsterdam optimaal te kunnen bedienen, is deze vestiging in het westelijk havengebied geopend. Deze trainingslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

trainingslocatie Zekeringstraat Amsterdam
Zekeringstraat 48
1014 BT Amsterdam
Telefoon 020 – 22 35 622
info@stc-bv.nl

 

Wilhelminakade – Rotterdam
De locatie aan de Wilhelminakade is gelegen op de Kop van Zuid aan de voet van de Erasmusbrug en op loopafstand van Hotel New York. Het pand is volgens architect Sir Norman Foster “een glazen doos om de eigenlijke simulator”. Centraal in dit pand staat namelijk de nagebouwde 360 graden scheepsbrug waarop de besturing van grote zeeschepen gesimuleerd kan worden.

locatie Wilhelminakade Rotterdam
Wilhelminakade 701
3072 AP Rotterdam
Telefoon 010 – 48 66 654
info@stc-bv.nl

 

Kerkhoekstraat – Brielle
Deze locatie ligt aan de rand van het Botlekgebied en staat geheel in het teken van de procesindustrie. Op deze locatie bevindt zich een groot aantal faciliteiten, zoals een oefenfabriek, meet- en regellokalen, emergency respons simulator en een tankerpracticum.

locatie Kerkhoekstraat Brielle
Kerkhoekstraat 1
3232 AE Brielle
Telefoon 0181 – 41 27 99
info@stc-bv.nl

 

Quarantaineweg – Rotterdam
Voor een groot aantal cursussen en opleidingen is deze locatie op Heijplaat dé thuishaven. Hier is ook het brandbestrijdingscentrum (Fire & Safety Training Centre) gevestigd en het overdekte trainingsbad van STC-KNRM met drijvend oefenbassin. Deze locatie beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis gebruik van kunt maken.

locatie Quarantaineweg Rotterdam
Quarantaineweg 98
3089 KP Rotterdam
Telefoon 010 – 28 32 300
info@stc-bv.nl

 

Waalhaven – Rotterdam
Voor scheepvaart gerelateerde cursussen is dit dé locatie. Deze locatie beschikt over een groot aantal cursuslokalen en een ruime kantine. Achter het pand ligt een ruim parkeerterrein waar u gratis gebruik van kunt maken.

locatie Waalhaven Rotterdam
Waalhaven Zuid Zijde 4
3088 HH Rotterdam
Telefoon 010 – 42 98 177
info@stc-bv.nl

 

Soerweg – Rotterdam
Op dit speciaal ingerichte oefenterrein kunnen medewerkers van stuwadoors-, opslag- en distributiebedrijven oefenen met straddle carriers, reach stackers, vorkhefstrucks, terminal trekkers, lashen van containers en bunkeren met laadschoppen.

locatie Haventrainingscentrum Rotterdam
Soerweg 31
3088 GR Rotterdam