Lloydstraat – Rotterdam
Een prachtig pand met geweldige faciliteiten en het mooiste uitzicht van Rotterdam. Na de Euromast en de kubuswoningen is dit misschien wel het meest gefotografeerde Rotterdamse gebouw. Het pand ademt de sfeer van water en haven uit. De Lloydstraat is het (internationale) hoofdkantoor van STC Group, waar STC Training & Consultancy onderdeel van uit maakt. Op deze trainingslocatie bevindt zich ook het grootste nautische simulatorenpark ter wereld.

trainingslocatie Lloydstraat Rotterdam

Lloydstraat 300
3024 EA Rotterdam
Postbus 63140
3002 JC Rotterdam

 

Wilhelminakade – Rotterdam
De locatie aan de Wilhelminakade is gelegen op de Kop van Zuid aan de voet van de Erasmusbrug en op loopafstand van Hotel New York. Het pand is volgens architect Sir Norman Foster “een glazen doos om de eigenlijke simulator”. Centraal in dit pand staat namelijk de nagebouwde 360 graden scheepsbrug waarop de besturing van grote zeeschepen gesimuleerd kan worden.

locatie Wilhelminakade RotterdamWilhelminakade 701
3072 AP Rotterdam

 

 

Kerkhoekstraat – Brielle
Deze locatie ligt aan de rand van het Botlekgebied en staat geheel in het teken van de procesindustrie. Op deze locatie bevindt zich een groot aantal faciliteiten, zoals een oefenfabriek, meet- en regellokalen, emergency respons simulator en een tankerpracticum.

locatie Kerkhoekstraat BrielleKerkhoekstraat 1
3232 AE Brielle

 

 

Quarantaineweg – Rotterdam
Voor een groot aantal cursussen en opleidingen is deze locatie op Heijplaat dé thuishaven. Hier is ook het brandbestrijdingscentrum (Fire & Safety Training Centre) gevestigd en het overdekte trainingsbad van STC-KNRM met drijvend oefenbassin. Deze locatie beschikt over een eigen parkeerterrein waar u gratis gebruik van kunt maken.

locatie Quarantaineweg RotterdamQuarantaineweg 98
3089 KP Rotterdam

 

 

Op dit speciaal ingerichte oefenterrein kunnen medewerkers van stuwadoors-, opslag- en distributiebedrijven oefenen met straddle carriers, reach stackers, vorkhefstrucks, terminal trekkers, lashen van containers en bunkeren met laadschoppen.

locatie Haventrainingscentrum RotterdamSoerweg 31
3088 GR Rotterdam

 

 

Voor alle vragen over deze locaties en ons cursusaanbod, neem contact met ons op via 0900-0620 of info@stc-bv.nl.