Maatwerk aanvragen

Maatwerk aanvraag
Bezig met versturen

Veiligheid

Snel en juist handelen bij een incident

Bekijk alle cursussen

Veiligheidstrainingen zoals BHV en EHBO zijn cruciaal om de gevolgen van een incident te beperken. Zeker in de logistieke, maritieme en industriële sectoren is het belangrijk om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op noodsituaties die in uw werkveld kunnen voorkomen.

De vakdocenten van STC Training & Consultancy geven voortdurend trainingen aan bedrijven in en om de haven. Zij kennen de realiteit van verschillende calamiteiten, uit eigen ervaring en door kennis van uw werkomgeving.

Veilig trainen ondanks Corona
Om er voor te zorgen dat cursisten in een veilige omgeving kunnen trainen, is een veiligheidsprotocol opgesteld. Dit protocol wordt vooraf met alle cursisten gedeeld. Voor het oefenen met het aanleggen van verbandmiddelen zijn meer dan voldoende armen en benen van etalagepoppen beschikbaar. Het daadwerkelijk oefenen met mond-op-mond beademing is, op advies van het NIBHV, voorlopig uit het programma geschrapt. Wilt u meer weten over onze Coronamaatregelen? Stuur dan een e-mail naar info@stc-bv.nl of bel met 010 – 429 81 7.

Meer weten?

Sandra,
adviseur cursussen curved line
Sandra

Alle faciliteiten

onder één dak

Aanbod aan het laden...